Manfaat Teripang Untuk Kesehatan Tubuh Yang Banyak Dicari

Manfaat Teripang Untuk Kesehatan Tubuh Yang Banyak Dicari – wilujeung sumping sarta terimakasih atos ngadatangan website urang, dina kasempetan ayeuna urang bade babagi infomasi ngeunaan fakta metot ti teripang emas,kanggo mengefektifkeun wanci langsung wae urang mimiti pembahasaan ngeunaan spesies laut ajaib ieu.

Fakta Metot Teripang Emas

Manfaat Teripang Untuk Kesehatan Tubuh Yang Banyak Dicari
Naon eta Teripang emas ? manawi anjeun cekap sejen ngadenge sanggem eta.

Teripang mangrupa spesies laut anu anu usik alon,ngabogaan wangun salira sepertos mentimun kalawan salira anu beye,ukuran teripang anu rata-rata antawis 3 , 9 inci atawa 10-30 cm gumantung spesiesnya ,sarta hirup dina dasar substrat keusik,benerna aya dina leutak pasiran atawa dina lingkungan terumbu. Dina rante leeutan di terumbu karang sarta ekosistem asosiasinya dina sagala rupa tingkat struktur parab (Trophic Levels) Teripang barobah kaayaan komponen peryogi,minangka pemakan deposit (Deposit Feeder) sarta pemakan suspensi (Suspensi Feeder) barobah kaayaan peran peryogi anu kagaduh ku teripang.

 

Kanggo cara komunikasi kalawan teripang lianna teripang ngabogaan cara yaktos kalawan ngirimkeun sinyal horman ngaliwatan cai.

Di wilayah Indo-Pasifik, dina wewengkon terumbu anu henteu ngalaman tekanan eksploitasi, kepadatan teripang tiasa langkung ti 35 buntut per m2,di saban individunya tiasa memproses 80gr abot tuus sedimen saban poena. Teripang ngabogaan 1250 langkung spesies benten anu atos teridentifikasi sarta sumebar lega di sakumna lautan bumi ieu.
Teripang emas ngabogaan wasta latin ” Golden Stichoupus Variegatus ” kaasup dina katagori unggulan,anu menjadikam teripang emas minangka salah sahiji spesies teripang nu mawi istimiwa margi kandungan aktip Gamapeptide anu kagaduh na , di manten kandungan aktip Gamapeptide henteu kapanggih dina spesies teripang manapun ngan aya sarta aya dina teripang emas (Golden Stichoupus Variegatus) wae.

Kandungan aktip Gamapeptide sorangan ngabogaan khasiat sae pisan kanggo kasehatan salira,sepertos :

  • Menyembuhkeun 3x langkung enggal tatu jabi sarta dina.Sanggem menstabilkeun emosi.
  • Ngurangan rasa udur sarta.
  • Sanggem miara sirkulasi getih supados angger lancar.
  • Sanggem kanggo nyegah inflamasi.
  • Mengaktifkeun pertumbuhan sarta mengaktifkeun sel-sel.
  • Midamel kulit langkung anom sarta ngaronjatkeun kageulisan.

Sedengkeun teripang sanes anu ngabogaan ka unggulan kalawan spesies lianna,sepertos : Teripang bodas (Holothuria Scabra),teripang pandan (Theenota Ananas),teripang koro (Microthele Nobelis) sarta teripang dongnga (Stichopu Ssp)

Kandungan aktip anu sae pisan kanggo kasehatan salira anu kagaduh ku Teripang emas (Golden Stichoupus Variegatus) aya puluhan langkung. Sababaraha kandungan aktip anu aya dina teripang emas (Golden Stichoupus Variegatus) , di antarana :

  • Gamapeptide
  • Glucasaminoglycans (GAGS)
  • Glucosamine
  • Cell Growth Factor (CGF)
  • Asem Docosahexanat (DHA)
  • Asem Amino
  • Asem Lemak Essensial
  • Omega 3,6,sarta 9
  • Protein 86 , 8%
  • Kolagen 80 , 0%
  • Antiseptik Alamiah
  • Glikosida Keratinchondroitin
  • Philinopside A sarta E
  • Lektin
  • Mineral
  • Mukopolisakarida

Sarta seueur keneh deui kandungan aktip lianna anu aya dina teripang emas ieu.

Mangpaat Teripang Emas Kanggo Kasehatan

  • Mempercepat penyembuhan tatu 3 kali langkung enggal
  • Memperlancar kadudukan sistem pencernaan
  • Meredakeun gangguan udur lambung (Asem lambung,Maag,Gastritis,Gerd , dll)
  • Ngeureunkeun pendarahan alatan tatu / keguguran/ haid
  • Menyembuhan langkung enggal pasca operasi atawa ngalahirkeun
  • Ngaleungitkeun jerawat sarta tilas na kaasup oge bopeng
  • Ngalereskeun tekstur kulit barobah kaayaan langkung damang,lembut sarta geunyal
  • Kanggo perawatan Indung pasca ngababarkeun sarta caesar
  • Nurunkeun takdir kolesterol sarta trigliserida
  • Mehampangkeun udur dina persendian / arthritis ,pengeroposan tulang,reumatik,asem urat , dll
  • Nurunkeun takdir gula getih luhur (diabetes)
  • Nurunkeun tekanan getih luhur (hipertensi)
  • Menyembuhkeun panyakit stroke
  • Mengobati panyakit kelenjar geutah wening
  • Mengobati panyakit kista,miom,polip serviks , dll
  • Menyembuhkeun panyakit dina ginjal (Gagal ginjal,Ginjal miis,Ginjal bareuh,Batu ginjal , dll)
  • Mengobati panyakit mengi
  • Mengobati panyakit jajantung (Jajantung koroner,Jajantung miis,Jajantung bareuh , dll)
  • Mengobati panyakit sinusitis
  • Menyembuhkeun Bronkhitis Kronis
  • Mengobati hepatitis atawa liver
  • Mengobati wasir sarta ngeureunkeun pendarahan alatan wasir.

Sakitu informasi anu tiasa ditepikeun mugi-mugi mere mangpaat.

posted by : Agen Pusat Qnc Jelly Gamat

Manfaat Teripang Untuk Kesehatan Tubuh Yang Banyak Dicari Manfaat Teripang Untuk Kesehatan Tubuh Yang Banyak Dicari Manfaat Teripang Untuk Kesehatan Tubuh Yang Banyak Dicari Manfaat Teripang Untuk Kesehatan Tubuh Yang Banyak Dicari Manfaat Teripang Untuk Kesehatan Tubuh Yang Banyak Dicari Manfaat Teripang Untuk Kesehatan Tubuh Yang Banyak Dicari Manfaat Teripang Untuk Kesehatan Tubuh Yang Banyak Dicari Manfaat Teripang Untuk Kesehatan Tubuh Yang Banyak Dicari